OB-nederlag på udebane

Viborg vandt søndag hjemme 1-0 over OB og holder fast i Superligaens andenplads. Viborg ligner mere og mere et hold, der skal tages ganske alvorligt i toppen af Superligaen. Søndag vandt de grønklædte fra domkirkebyen hjemme med 1-0 over OB og holder dermed fast i andenpladsen med 24 point. Christian Keller lavede kampens eneste mål.

-

København, søndag /ritzau/

To af rækkens bundhold sikrede sig point, i det både Randers FC og Herfølge spillede 1-1.
Herfølge havde hjemme besøg af Esbjerg og her bragte Peter Gravesen hjemmeholdet foran midt i anden halvleg, mens Jan Kristiansen udlignede til slutresultat kort efter.
Randers fik lidt overraskende et point med hjem fra Aalborg, da Michael Rask 10 minutter før tid udlignede den føring, som Tulio de Melo havde givet AaB.
Silkeborg og Brøndby mødes i søndagens sene kamp.