OB-nordmænd: Villarreal var bedre end os

Villarreal gik fortjent videre til Champions League-gruppespillet, erkender OB's to nordmænd.

Villarreal er efter en samlet 3-1-sejr over OB i de afgørende kvalifikationskampe klar til Champions League-gruppespillet, og det er helt fortjent.

Det erkender OB' to norske forsvarsspillere, Tore Reginiussen og Espen Ruud, efter at Villarreal tirsdag aften satte OB på plads med 3-0, selvom fynboerne havde en 1-0-sejr med i bagagen fra Odense.

- Vi mødte et bedre hold, og selvom vi holdt dem i en periode, så blev det for svært, og de scorede de nødvendige mål.

- Vi blev presset langt tilbage og havde meget lidt spil, men det var altså ikke frivilligt, hvis man kan sige det sådan, siger Tore Reginiussen.

Espen Ruud er enig med sin landsmand.

- Vi spillede mod et fantastisk godt hold, og det er fortjent, at de er gået videre, siger Ruud.

Begge OB's nordmænd er ærgerlige over den fynske Champions League-exit, men Espen Ruud håber, at holdet kan bruge kampene mod Villarreal og Panathinaikos i Champions League-kvalifikationen fremadrettet.

- Vi har fået lidt mere erfaring mod to rigtig gode hold, og jeg er stolt over, at vi fik 1-0 hjemme, men i dag havde vi vel ikke en eneste chance, siger Espen Ruud.

Også Tore Reginiussen er trods det klare nederlag skuffet over at skulle sige farvel til drømmen om Champions League.

- Selvfølgelig er man skuffet, når man ryger ud, men vi må erkende, at det var et bedre hold, vi mødte i dag, og det viste både spil og chancer. Vi gjorde, hvad vi kunne, siger han.

OB kan trods skuffelsen stadig se frem til en sæson, der byder på mindst seks internationale kampe. Det bliver dog i Europa League.