OB-nordmand skuffet

OB-backen Espen Ruud er ærgerlig over, at han ikke er blevet udtaget til fredagens landskamp mod Danmark.

Den norske back Espen Ruud plejer at blive udtaget til landsholdet, men i de to seneste landskampe er han ikke blevet udtaget.

Det skuffer OB-profilen, som må nøjes med at se Norges testkamp mod Danmark fra sofaen eller måske tribunen i Herning.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke er med. Jeg vil være med, men nu er det sådan, at jeg ikke har været udtaget de to seneste gange.

- Så er der kun en ting at gøre, og det er at knokle på og præstere for at komme med igen, så det vil jeg prøve på, siger Espen Ruud til klubbens hjemmeside.

Han og resten af OB-holdet har næsten to uger til den næste superligakamp på grund af landskampspausen.

Hverken Norge eller Danmark skal deltage i VM-slutrunden næste år i Brasilien, så de to lande har aftalt en indbyrdes træningskamp.

Espen Ruud har ikke fået en begrundelse for sin manglende udtagelse af den norske landstræner Per-Mathias Høgmo, som erstattede Egil "Drillo" Olsen på posten i slutningen af september.

- Jeg behøver ikke at få en begrundelse. Jeg ved godt, hvad der skal til, siger Espen Ruud.

Højrebacken ser frem til, hvad det norske landshold kan præstere mod Danmark.

- Det bliver selvfølgelig spændende. Vi har gang i noget nyt i Norge, med mange unge spillere, som er kommet ind på holdet.

- Vi prøver at bygge et nyt hold op, og det er selvfølgelig spændende at se, hvad landstræneren har formået at gøre på så kort tid, som han har haft hidtil, lyder det fra Espen Ruud.

OB møder Randers FC i den næste kamp i Superligaen.