OB og Silkeborg spiller 3-3 efter vanvidsafslutning

Efter tre mål inden for de sidste fem minutter endte OB og Silkeborg med at spille 3-3 på Tre-For Park.

Foran 7755 tilskuere på Tre-For Park spillede OB og Silkeborg 3-3 efter en fuldstændig vanvittig afslutning.

Silkeborgs Christian Holst scorede det udlignende mål til 3-3 efter 89 minutter.

Indskiftede Morten Skoubo så ellers ud til at have scoret sejrsmålet for OB fem minutter før tid, da han helt fri foran Silkeborg-målet havde bragt OB foran 3-2.

Afslutningsdramaet blev sat i gang minuttet forinden Skoubos mål, da Silkeborg udlignede til 2-2 på et selvmål fra Anders Møller Christensen.

I overtiden havde begge hold store chancer for at udligne. OB ramte sågar indersiden af stolpen i sidste minut.

Den norske angriber Marcus Pedersen scorede til 2-1 for OB midt i anden halvleg efter et fælt målmandskiks fra Gunnar Nielsen i Silkeborg-målet.

Bolden blev spillet tilbage til den færøske keeper og efter en dårlig berøring endte kuglen hos Darko Bodul, der vippede bolden ind til Marcus Pedersen, som i det lille felt kunne prikke det vindende mål i kassen.

Udeholdets Marvin Pourie havde scoret til 1-1 kort efter pausen. Silkeborg-topscoreren fik først tilkæmpet sig et straffespark, og selvom tyskerens forsøg blev reddet af Jesper Christiansen i første omgang, fulgte han selv op på returen og scorede.

Darko Bodul scorede kampens første mål efter 22 minutter. Østrigeren kom fri mod Gunnar Nielsen i Silkeborg-målet, og angriberen bankede sikkert bolden i nettet.

Det kunne nemt være blevet til mere end et mål for OB i første halvleg. Både målscoreren Bodul, Marcus Pedersen og Espen Ruud havde alle store muligheder, men symptomatisk for OB's forår manglede skarpheden.

Men selvom skarpheden ikke manglede i anden halvleg, endte det altså kun med et enkelt point til fynboerne, som dermed kun har formået at vinde én kamp i foråret.

Det betyder, at OB ender som nummer 10 i Superligaen med 38 point, mens Silkeborg må en tur ned i Danmarks næstbedste fodboldrække.