I det fynske folks tjeneste

OB på jagt efter brasilianske fodboldtalenter

Til februar næste år rejser repræsentanter fra OB til Rio De Janeiro i Brasilien for at jagte brasilianske fodboldtalenter. Et nyt og eksklusivt samarbejde med et brasiliansk rekrutteringsbureau sikrer OB direkte adgang til de kommende stjerner.

-


Brasilianske fodboldtalenter kan få karriere i OB

Til februar næste år rejser repræsentanter fra OB til Rio De Janeiro i Brasilien for at jagte brasilianske fodboldtalenter. Et nyt og eksklusivt samarbejde med et brasiliansk rekrutteringsbureau sikrer OB direkte adgang til at rekruttere de unge talenter til Fyn.

Det er en samarbejdsaftale med Time Sport Marketing, der sikrer OB adgang til kommende brasilianske fodboldstjerner. Selskabet  i Rio De Janeiro finder talenter for den brasilanske storklub C.R. Flamingo, og nu får OB også adgang til import af disse talenter.

Langt samarbejde
\"Time Sport Marketing har gennem længere tid arbejdet på at udvide aktiviteterne til Europa. Der er blevet arbejdet målrettet på at finde én solid samarbejdspartner i hvert af de nordiske lande, og det har foreløbig resulteret i samarbejdsaftalen med OB. Klubben er kendt for et godt talentarbejde og har fra begyndelsen vist interesse for og set muligheder i samarbejdet. Derfor er Time Sport Marketing meget tilfreds med at have fået OB som eksklusiv samarbejdspartner i Danmark, og vi ser frem til et langt og frugtbart samarbejde\", siger rådgiver Anders Henriksen fra Time Sport Marketing.

Eneste klub i Danmark
OB er den eneste klub i Danmark, der får adgang til de brasilianske talenter, og det glæder OB?s direktør Kim Brink.

\"Med samarbejdsaftalen har OB fået en eksklusiv og unik mulighed for at sikre sig attraktive talenter fra verdens bedste fodboldnation. Det er et eksotisk og meget interessant spillermarked OB nu bevæger sig ind på, og jeg er overbevist om at samarbejdsaftalen med Time Sport Marketing åbner for mange spændende sportslige perspektiver\", siger Kim Brink.

Aftalen med Time Sport Marketing gælder foreløbig til 1. juni 2004, men begge parter regner med et længerevarende samarbejde.