I det fynske folks tjeneste

OB-profil: Dumt og naivt nederlag til AGF

OB gjorde det svært for sig selv og mistede følingen med Superligaens førerfelt efter 2-4-nederlag til AGF.

OB blev definitivt hægtet af toppen i Superligaen med 2-4-nederlaget hjemme mod AGF, og de fynske spillere var slukørede efter kampen. Specielt det faktum, at OB lukkede fire mål ind på hjemmebane, gjorde ondt.

- Vi ved, at AGF er et velorganiseret og stærkt hold, og alligevel bød vi dem hele tiden ind i kampen. Det var dumt og naivt og virkelig skuffende.

- Det er svært at analysere lige her efter kampen, men der er helt sikkert noget at arbejde med, siger OB's svenske midtbaneprofil Andreas Johansson.

- Vi gjorde det svært for os selv, for det var konstant op ad bakke. Vi indkasserede et ærgerligt mål kort efter pausen på en dødbold.

- Så dummede vi os igen, da vi kom på 2-3 og lod endnu et mål gå ind. Der var ellers rigelig med tid til at komme igen, mener Johansson.

OB-træner Troels Bech talte efter kampen om, at AGF har et mere gennemarbejdet hold end hans fynske tropper.

- Vi var ikke helt så opmærksomme i vores defensiv, som vi kunne forvente. Vi har været vant til at bekymre os over, at vi ikke udnytter vores muligheder.

- Det var omvendt i dag, hvor vi skulle bekymre over det antal mål, modstanderen scorede, siger OB-træneren.

Han må nu se sit mandskab nede i tabellens grå midterfelt, og det irriterer en anden af OB-profilerne, kantspilleren Emil Larsen.

- Vi har potentialet til at spille med i toppen. Det er jeg ikke i tvivl om. Og vil vi spille med helt fremme, så skal vi vinde kampe som den her.

- Defensivt stod vi ganske enkelt ikke godt nok i dag, siger en ærgerlig Emil Larsen.