OB reddet i 90. minut - og så endte det alligevel med fynsk storsejr

OB har igen spillet sig i kvartfinalen i pokalturneringen i fodbold efter 4-1-sejr over FC Nordsjælland. Middelfart er ude af turneringen.

Superligaklubben OB er klar til kvartfinalen i pokalturneringen.

Det sker efter en 4-1-sejr på udebane over FC Nordsjælland, der i det meste af kampen spillede med ti mand. 19-årige Adamo Nagalo fik rødt kort i første halvleg.

Nordsjællænderne var dog foran med 1-0 indtil 90. minut, hvor indskiftede Aron Elis Thrandarson fra Island udlignede og holdt fynboerne inde i turneringen.

Fire mål på kort tid

Tre mål i den forlængede spilletid sikrede efterfølgende OB sejren og kvartfinalepladsen. Netop kvartfinalen blev endestationen i sidste sæson, da fynboerne blev slået ud af FC Midtjylland.

OB er eneste fynske hold tilbage i pokalturneringen. Onsdag eftermiddag tabte Middelfart til de forsvarende pokalmestre fra Randers med 4-0.

Kvartfinalerne spilles i december. OB finder ud af, hvem modstanderen bliver, når der er lodtrækning torsdag.

Ud over OB er Kolding, Vejle, Hvidovre og Randers FC indtil videre til kvartfinalerne. Der mangler dog fortsat tre ottendedelsfinaler, der skal finde de sidste tre kvartfinalister.

OB, der ligger nummer syv i Superligaen, spiller næste superligakamp mod AGF på Odense Stadion på mandag.