OB sælger forsvarsspiller til de schweiziske mestre

Daniel Høegh har fået en fireårig kontrakt med FC Basel, og han forlader dermed OB efter 11 år.

Daniel Høegh er snart fortid hos fodboldklubben OB efter 11 år i klubben.

Tirsdag solgte den fynske klub forsvarsspilleren til de schweiziske mestre, FC Basel, hvor han tiltræder fra den kommende sæson.

Den 24-årige spiller har fået en fireårig kontrakt.

- Han har udviklet sig enormt, og i dette forår har han haft en stor andel i, at vores defensiv er blevet stabiliseret, for han har spillet på et højt niveau.

- Det har givet interesse for ham fra forskellige klubber, og vi er meget stolte over, at han skifter til en fantastisk klub som FC Basel, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, i en pressemeddelelse.

Daniel Høegh har spillet 117 førsteholdskampe for OB. Han ser frem til en ny udfordring hos FC Basel, der i denne sæson nåede frem til 1/8-finalen i Champions League.

Det skete, efter at klubben sluttede foran Liverpool i gruppespillet, så den engelske storklub røg ud.

- Det er en fantastisk mulighed, der er opstået, og timingen virker rigtig. Jeg har været i OB i 11 år, og jeg har spillet fem fulde sæsoner i ligatruppen. Jeg har oplevet så meget med klubben, og den er alt, hvad jeg kender til.

- Derfor bliver det meget mærkeligt at skulle tage afsked, men min alder taget i betragtning, så er timingen helt perfekt.

- Det er en kæmpeklub, jeg kommer til, og jeg er er vildt spændt på at komme ud og vise endnu mere af, hvad der er i mig som fodboldspiller, siger Daniel Høegh.

En anden forsvarsspiller stopper også i OB efter sæsonen.

Nordmanden Håkan Skogseid, der kom til i vinterpausen på en kontrakt for resten af sæsonen, vil hjem til Norge.