I det fynske folks tjeneste

OB sætter Toppel på mål

Odense Boldklub har torsdag indgået en aftale med Mads Toppel, der betyder, at målmanden er OB-spiller frem til 31. december 2011.

Den 29-årige målmand Mads Toppel har torsdag skrevet under på en 1-årig kontrakt med OB.

Den 29-årige fynske målmand har senest repræsenteret norske Tromsø.

- Vi glæder os over at have tilknyttet Mads Toppel. Han er en dygtig målmand, der kommer til klubben med solid erfaring og rutine. Jeg er sikker på, at han bliver et værdifuldt medlem af vores trup, siger direktør Thomas Christensen.

En af tre målmænd

- Det er meningen, at vi skal have tre målmænd i truppen, og med Mads Toppels ankomst er det mål opfyldt. Nu er det op til ham at kæmpe sig til en plads i startopstillingen. Som træner glæder jeg mig over at have tre dygtige målmænd at vælge imellem, siger cheftræner Henrik Clausen.

Mads Toppel glæder sig til at trække OB's målmandstrøje over hovedet, og det bliver for anden gang i karriere. Han har tidligere spillet i OB, og han står noteret for tre kampe på Fyns bedste mandskab.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med min nye kontrakt. Den passer perfekt i mit liv, både med hensyn til familien og mine muligheder på fodboldbanen, og jeg synes det er en spændende udfordring, jeg går ind til, siger Mads Toppel om sin tilknytning til OB.

I sin karriere har Mads Toppel udover OB repræsenteret B1909, Randers FC, Næstved Boldklub og Tromsø.