OB-sejr over Køge

Det blev med scoringer i de sidste spilleminutter, at Superligaens femte spillerunde i dag fandt sine vindere og tabere. Hårdest gik det ud over Køge, der misbrugte to straffespark i løbet af fire minutter af udebanekampen mod OB.

-

Det blev med scoringer i de sidste spilleminutter, at
Superligaens femte spillerunde i dag fandt sine vindere og tabere. Hårdest gik det ud over Køge, der misbrugte to straffespark i løbet af fire minutter af udebanekampen mod OB. Fynboerne tillod sig tilmed på Mwape Mitis mål at stjæle en 2-1-sejr bare to minutter før slutfløjt.

Tom Christensen sikrede AGF uafgjort 2-2 mod AB med scoring syv minutter før tid på Gladsaxe Stadion. AB var ellers foran to gange på mål af Sammy Youssouf og Nicolai Stokholm. Silkeborg led sæsonens andet nederlag på hjemmebane, da Farums Niclas Hindsberg scorede det afgørende mål med et kvarter tilbage på stadionuret.
Esbjerg vandt hjemme 3-2 over FC Midtjylland.

OB indtager Superligaens andenplads efter FC København, mens Køge er under nedrykningsstregen sammen med Viborg.