OB sendte AB ud af superligaen

AB kæmpede forgæves mod OB og tabte 0-3. Nedrykningen til 1. division er dermed en realitet. AB gjorde, hvad de kunne i torsdagens superligakamp mod OB, men det var bare ikke nok.

-

De fynske gæster vandt 3-0, og dermed må AB en tur ned i 1. division. Efter kun at have haft en enkelt rigtig farlig chance kom OB foran 1-0 på et drømmehug af Nicolai Stokholm efter 34 minutters spil. Søren Berg modtog bolden, hvorefter han spillede et hurtigt bandespil med Miti i feltet, der til sidst uforstyrret kunne aflevere bolden til en helt fri Nicolai Stokholm, der tørt kanonerede den op i hjørnet, forbi en chanceløs Stephan Andersen.

Den stilling holdt ind til slutningen af anden halvleg, hvor AB satsede ved at tage målmand Stephan Andersen med frem i jagten på point. Simon A. Pedersen hamrede bolden på undersiden af overlæggeren, men det var stolpe ud. OB opsnappede hurtigt returbolden, og eftersom Stephan Andersen var gået med frem, var det en let sag for Miti at score til 2-0 i et tomt mål.

Men det holdt ikke her. Bolden var knapt givet op, inden at Esben Hansen scorede til 3-0 for fynboerne. Men da var det allerede slut for AB.