OB sendte Herfølge ned

Herfølges drømme om at levere miraklet og sikre sig overlevelse i Superligaen brast onsdag med et brag. Onsdag aften tabte landsbyklubben 2-3 til OB.

-

Herfølges drømme om at levere miraklet og sikre sig overlevelse i Superligaen brast onsdag med et brag. Fodboldens superliga bliver til næste år afviklet uden Herfølges deltagelse.

Onsdag aften tabte landsbyklubben 2-3 til OB og måtte dermed se det yderst teoretiske håb om overlevelse afløst af barsk virkelighed. Den blev den, selv om FC Nordsjælland tabte 2-3 til Silkeborg.

Randers, der rykkede ud i sidste spillerunde, tabte 1-2 i Viborg. I toppen ligner FC København fortsat sølvvindere efter 1-1 ude mod AaB. Holdet har fortsat to point ned til FC Midtjylland, der fik 0-0 i Esbjerg, på tredjepladsen.

AaB indtager fjerdepladsen yderligere et point efter. FCK møder i sæsonens sidste kamp Herfølge i Parken. I Herning tørner FCM og AaB sammen. De nykårede mestre Brøndby vandt 2-1 over AGF i Århus. Resultaterne betyder, at Brøndby, FC København, FC Midtjylland og AaB er de danske deltagere i næste sæsons Royal League.
/ritzau/