OB skiller sig af med dyre reserver

Superliga-klubben OB har valgt at ophæve kontrakterne med angriberne Njogu Demba-Nyrén og Björn Runström.

Der er ikke længere brug for angriberne Njogu Demba-Nyrén og Björn Runström i OB. Superliga-klubben har valgt at ophæve kontrakterne med de to spillere, som frit kan skifte til andre klubber.

På sin hjemmeside skriver OB, at Demba-Nyrén i den seneste tid er "kommet længere og længere væk fra en fast plads i truppen". Det samme gælder Runström, der har været udlejet til den norske klub Molde i det meste af 2010.

- Demba-Nyrén kom hertil som en profil, men efterhånden er der blevet længere og længere mellem hans kampe for OB.

- Björn Runström har vi ikke som sådan regnet med som en del af vores trup til foråret, og det har derfor været i vores alles interesse, at vi fandt en god måde at lade spillerne komme videre i deres karrierer, siger OB's direktør, Thomas Christensen.

Björn Runström nåede at spille 37 kampe og score syv mål for OB, mens Demba-Nyrén spillede 64 kampe og scorede 14 gange i den stribede trøje.

Også offensivspilleren Caca fik tidligere i januar frit lejde til at finde sig en anden klub, og det er lykkedes den tidligere AaB-profil. 28-årige Caca skifter til den portugisiske klub Uniao Leira, som har skrevet kontrakt med brasilianeren frem til sommeren 2012.