OB skranter i medaljekampen

OB må efter al sandsynlighed tage til takke med fjerdepladsen i SAS Ligaen efter et nederlag på 1-3 til FC Midtjylland på SAS Arena.

På den suveræne hjemmebane i Herning vandt midtjyderne fortjent 3-1 over OB. Ulvene kan modsat fynboerne nu for alvor lugte metal.

Kampen startede ellers forrygende for et skades- og karantæneramt OB-mandskab. Efter kun seks minutter bragte Djiby Fall fynboerne i front, da han med ryggen mod mål overlistede Lasse Heinze. En mislykket frisparkskombination betød frit løb til Danny Olsen, der nettede sikkert. Samme Olsen gjorde det mod et passivt OB-forsvar også til 2-1, og midtjyderne kunne gå til pause med føringen i behold.

I en lige og chancefattig 2. halvleg lyste indskiftede Ken Fagerberg op. Svenskeren var manden bag 3-1-målet efter en fornem dribletur i OB-feltet. Det mål slukkede OB'erne, og fynboerne må nu kigge langt efter medaljer.