I det fynske folks tjeneste

OB skriver fuldtidskontrakt med 19-årig

OB og den 19-årige Oliver Larsen har i dag underskrevet en aftale, der betyder, at den unge defensivspiller rykker op i ligatruppen som fuldtidsprofessionel.

Aftalen gælder for det kommende år.

Oliver Larsen har ofte trænet med hos Superligatruppen i den seneste sæson, og i foråret blev det både til Superligadebut og adskillige kampe, hvor han har været med i truppen som gardering på bænken.

Oliver Larsen kan spille flere pladser i forsvaret og på den defensive midtbane, og den 19-årige OB'er får nu mulighed for at koncentrere sig hundrede procent om fodbolden.

- Springet fra ungdomsfodbold til Superligaen er stort, og derfor bliver det et rigtig spændende år, Oliver går i møde. Der skal arbejdes hårdt og koncentreret, og der er mange ting, der skal læres og tilvænnes. Vi tror på, at Oliver har potentialet til at udvikle sig yderligere, og vi glæder os til at følge hans udvikling i vores Superligatrup i den kommende sæson, siger adm. direktør Thomas Christensen.
Oliver Larsen glæder sig ligeledes over den nye aftale med OB.
- Jeg er ufatteligt stolt og glad for aftalen. Det er det, jeg har drømt om, siden jeg begyndte med at spille fodbold. At det derudover er OB, som er en af Danmarks største klubber, gør det kun endnu større for mig. Nu skal jeg i første omgang i gang med træningen og ind i rytmen som fuldtidsprofessionel, og så gælder det om at arbejde hårdt, så jeg forhåbentlig kan få så meget spilletid som muligt.

Oliver Larsen bliver fuldgyldigt medlem af Superligatruppen, når der er træningsopstart 22. juni og kommer til at optræde med nummer 25 på ryggen.

FAKTA:

Navn: Oliver Larsen
Fødselsdato: 12.11.1991
Nationalitet: Dansk
Position: Forsvar
Højde: 187 cm
Vægt: 80 kg.
Tidl. klubber: Dalum IF