OB-skurk: Ingen grund til bortforklaring

Mads Toppel var efter kampen mod FC Vestsjælland godt klar over, at han havde kostet holdet dyrt.

Mads Toppel havde en miserabel dag i OB-målet, da han med to målmandsdrop havde stor andel i 1-3-nederlaget hjemme mod FC Vestsjælland.

Og dagens OB-skurk var da også hurtig til at indrømme, at han i dag var med til at koste holdet point.

- Der er ingen grund til en bortforklaring. Jeg spillede en dårlig kamp i dag, og når en keeper gør det, så taber man for det meste, siger Mads Toppel, der har svært ved komme med en forklaring på, hvorfor det gik galt i dag.

- Jeg aner ikke, hvad der skete. Jeg kan ikke forklare, hvorfor det skete. Det er så mærkeligt, og jeg må bare komme videre, siger han.

Mads Toppel var trods de to grumme fejl tilfreds med, hvordan hjemmeholdets publikum bakkede ham op efterfølgende.

- Man er så ærgerlig over at skulle skuffe dem. De betaler i dyre domme for at se os spille, og så spillede jeg sådan en dårlig kamp.

- Det er fansene, det er synd for. Og så er der selvfølgelig ikke nogen, der er mere skuffet, end jeg selv er, siger Toppel, der skal hjem foran computeren og studere, hvad der gik galt ved målene.

- Det er altid nemt at se kampene igen, når man gør det godt, men jeg skal hjem og se, hvad der gik galt. Jeg skal ikke gå og gemme mig, siger han.

Troels Bech ville efter kampen ikke afsløre, om Mads Toppel eller Jesper Christiansen starter i OB-målet, når fynboerne efter landskampspausen skal en tur til AGF.