OB slog til i overtiden

Esbjerg scorede efter blot to minutter, men OB formåede at vende kampen i dommerens tillægstid.

Det lignede en sejr til Esbjerg, der efter en drømmestart, formåede at få OB til at ligne en nedrykningskandidat. Men OB formåede alligevel at vende 0-1 til 2-1, da Henrik Toft headede bolden i mål i overtiden.

Synd for Esbjerg, der ellers begyndte klart bedst og i det store hele var banens bedste hold.

Ikke i denne sæson har man set vestjyderne lægge så offensivt og aggressivt ud, og det gav afkast allerede inden, der var spillet to minutter.

En tværaflevering ind i OB-feltet blev modtaget af Søren Rieks, der scorede til 1- 0og fik et drømmecomeback efter at have siddet ude med en skade i en måned.

Føringen var overraskende, men fuldt fortjent, og efterfølgende fortsatte Esbjerg-spillerne med at presse på.

OB stillede sig langt tilbage på banen og formåede ikke at etablere sit spil.

Først efter pausen kom OB'erne ind i kampen, og Kalilou Traoré udnyttede spilovertaget til at udligne til 1-1 et kvarter før tid.

Kampen igennem præsterede OB dog ustabilt, hvilket har præget holdet hele efteråret. Det illustreres ganske klart ved, at det har tabt flere kampe end Randers, der ligger under nedrykningsstregen.

Med sejren er OB fortsat med i kampen om medaljer, mens Esbjerg kæmper for at undgå nedrykning.