I det fynske folks tjeneste

OB solgte Fall og måske guldet

Fodboldklubben OB har solgt SAS Ligaens topscorer, Baye Djiby Fall, til den russiske klub Lokomotiv Moskva. Han skifter med øjeblikkelig virkning.

Baye Djiby Fall blev matchvinder med sit femte mål i otte kampe.

Fodboldklubben OB har solgt SAS Ligaens topscorer, Baye Djiby Fall, til den russiske klub Lokomotiv Moskva. Han skifter med øjeblikkelig virkning.

OB mistede et stort skridt i kampen om guldet i SAS Ligaen, da klubben torsdag solgte ligaens topscorer, Baye Djiby Fall, til Lokomotiv Moskva.

- Vi mister en klassespiller, som har været omdrejningspunktet i mange af vores kampe, men vi har heldigvis dygtige angribere, som kan gå ind og gøre det godt. Der var også bud på ham i januar, men de har ikke været så store, at OB's ledelse dengang ville sælge. Spørgsmålet er også, om vi i januar ville have kunnet finde en spiller, som ville være god nok, siger OB-træner Lars Olsen til Ritzau.

Men selv om OB har gode erstatninger klar i Njogu Demba-Nyrén og John Utaka, er det et kæmpe tab ikke længere at have sin topscorer til rådighed. Og afstanden op til førerholdet, FCK, på fem point virker pludselig større, end det gjorde tidligere på dagen.

- Egentlig vil jeg helst ikke snakke om vores guldchancer lige nu. De er noget, vi skal snakke om i morgen til træning. Vi skal finde ud af, om vi fortsat går efter det hele, og om ambitionerne er de samme. Det håber jeg, at de er, og at der nu står en anden, der gerne vil vise sit værd. Men det må vi finde ud af i morgen, siger klubbens forsvarsspiller Anders Møller Christensen.