I det fynske folks tjeneste

OB-spillerne gentog bedrifterne i Esbjerg

Det er efterhånden blevet en sædvane, at OB vinder 2-1 over Esbjerg. Men fire sejre i træk med samme cifre er et rent tilfælde, mener OB-spillerne.

Det er efterhånden blevet en sædvane, at OB vinder 2-1 over Esbjerg. Men fire sejre i træk med samme cifre er et rent tilfælde, mener OB-spillerne.

For fjerde gang i træk vandt OB i aften med 2-1 over Esbjerg, og det var tredje gang på stribe, esbjergenserne kom i spidsen, hvorefter fynboerne vendte slaget. Der er dog mest et spørgsmål om tilfældigheder, mener OB's anfører og målscorer, Chris Sørensen.

- Det er åbenbart to hold der står godt til hinanden, som altid giver hinanden tætte og hårde kampe. Så har vi åbenbart lige de sidste 10 procent mere end Esbjerg, når kampene skal afgøres, siger Chris Sørensen.

Også holdkammeraten Johan Absalonsen har lagt mærke til, at historien har det med at gentage sig, når de to hold mødes. Han roser Rurik Gislason for det flotte sejrsmål, som han sammenligner med Caca's sejrsmål samme sted i efteråret. Absalonsen synes generelt, OB var det bedste hold på banen.

- Der har ikke været panik i OB, selv om vi ikke har fået de point, vi regnede med i starten. Vi har fået selvtillid i det faktum, at vi hver gang har været det bedste hold på banen, og det var vi også i aften, mener Johan Absalonsen.

Hverken han eller Chris Sørensen havde lyst til at tænke på topbraget i Parken næste torsdag.

- Vi har en kamp inden da, og vi får rigeligt med modstand i alle kampe, siger Johan Absalonsen.