OB-spillerne har fået fri

Den nytiltrådte OB-træner lader spillerne blive hjemme onsdag efter fyringen af Troels Bech. Det er ikke en god dag, siger han.

En af Ove Pedersens første handlinger som cheftræner for fodboldklubben OB var at give spillerne fri onsdag.

Det fortæller træneren, der tirsdag overtog styringen i den skrantende klub efter fyringen af Troels Bech.

- De skulle egentlig have trænet i morgen, men det er ingen god dag i dag.

- De tabte 1-2 til FC Nordsjælland i går, træneren er blevet fyret i dag, og der er kommet en ny træner. Det er ingen god dag.

- Der er nogle ting, der skal bearbejdes mentalt. Så jeg mener, det er vigtigt for spillerne, at de lige får det her lidt på afstand, siger Ove Pedersen.

Den 60-årige veteran, der står i spidsen for sin femte klub i Superligaen, har endnu ikke ledet OB-holdet til træning, eftersom spillerne tirsdag lavede restitutionstræning efter nederlaget i Farum til FC Nordsjælland.

- Jeg har haft et langt møde med dem i dag, men de har ikke haft hovederne med. Jeg har givet dem en fridag, også fordi de spillede mandag på en kunststofbane, og nu skal vi spille på lørdag på en græsbane, siger Ove Pedersen.

På lørdag venter hjemmekampen mod Superligaens agterlanterne, Silkeborg, som er det eneste hold under OB i tabellen.

Ove Pedersen, som har fået kontrakt for resten af denne sæson, vil forsøge at få fokuseret på de mest væsentlige elementer inden den vigtige kamp.

- Jeg synes selv, at jeg har et godt kendskab til OB-spillerne oppe fra tribunen, men jeg mangler selvfølgelig at kende dem personligt.

- For mig handler det om at lave en prioriteringsliste og kun tage fat i det meget vigtige til den kamp. Og så må vi vente med de andre ting til landskampspausen, siger Ove Pedersen.

Efter kampen mod Silkeborg er der to ugers kamppause i Superligaen, fordi landsholdet skal spille EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Portugal.