OB-sportschef: Emil Larsen fik lov at gå til omklædning

Træner Ove Pedersen gav Emil Larsen lov til at gå i omklædningsrummet i stedet for at takke fansene.

Emil Larsen har skabt røre i den fynske andedam, efter han undlod at følge med holdkammeraterne ned for at takke de medrejsende OB-fans efter sejren over FC Nordsjælland søndag.

Episoden kom blot en uge efter, at kantspilleren på tv havde sagt, at han ikke kunne lide fansene, men Emil Larsen havde fået lov til at slippe for turen ned til fansene i Farum ifølge OB's sportschef.

- Som jeg har fået situationen beskrevet af Ove Pedersen, siger han til Emil Larsen, at det er ok, at han går direkte i omklædningsrummet (uden at takke fans, red). Det har jeg forståelse for, siger Jesper Hansen til Jyllands-Posten.

Der har været stor virak omkring 23-årige Emil Larsen i denne sæson, hvor OB-fansene har udtrykt deres utilfredshed med Larsen, som har været inde i en formkrise.

Det har givet et anspændt forhold mellem den tidligere Lyngby-spiller og OB's fans, og derfor efterspørger Jesper Hansen forståelse for søndagens episode.

- Det var en speciel situation i går (søndag, red.). Der er tale om en ung spiller, der er påvirket af tingene, og derfor gik han direkte i omklædningsrummet, forklarer sportschefen.

Emil Larsen og OB-fansene kom første gang på kant med hinanden, da han i 2013 var tæt på et skifte til Brøndby. Her dumpede Larsen dog lægetjekket, men forsoningen mellem ham og OB-fansene efter det mislykkede skifte kom aldrig rigtigt på plads.

Emil Larsen kom til OB i 2012 fra Lyngby.