OB-sportschef: Emil Larsen skal lade støvlerne tale

Efter det kiksede skifte til Brøndby skal Emil Larsen vise sit OB-hjerte ved at levere for fynboerne på banen.

Det var en overraskelse af de store, da superligaklubben Brøndby torsdag meldte ude, at købet af Emil Larsen i OB var blevet forpurret af et lægetjek.

Den 22-årige kreative OB-spiller havde ikke bestået lægetjekket i Brøndby, lød forklaringen fra Brøndby.

Den melding kom på et tidspunkt, hvor Emil Larsen selv havde indstillet sig på et klubskifte. Det samme havde OB's fans, som i adskillige debatfora på nettet lagde Larsen på is.

En situation, de også forholder sig til i OB, hvor sportschef Jesper Hansen forsvarer sin spiller.

- I fodboldens verden kan tingene gå stærkt. Spilleren har en kort karriere, og den er belagt med tilbud, han skal forholde sig til. Emil har haft en tilgang til det, som fansene ikke kender til, siger Jesper Hansen.

- Jeg kan sådan set godt forstå, at der er nogle af klubbens fans, som er utilfredse med situationen. Men jeg kan kun sige, at vi har været godt tilfredse med Emils tilgang til det hele, mens det har stået på. Så sent som i Aalborg spillede han en rigtig god kamp.

- Emil må lade støvlerne tale og på den måde vise vores fans, at han er OB-spiller. Det kan han bedst gøre ved at levere varen på banen. Så opnår vi de resultater, vi gerne vil, siger Jesper Hansen.

En anden ting er så, at OB's sportschef ikke forstår, hvorfor Brøndby dumpede Emil Larsen efter et lægetjek.

- Jeg var både overrasket og rystet over den melding. Jeg synes, at det er synd for Emil. Han er ung og ambitiøs. Han har et potentiale, som er så godt, at han lige er blevet udtaget til A-landsholdet. Det er et chok at få sådan en melding.

- Men fodboldverdenen er nu engang hård og brutal, og jeg er sikker på, at han nok skal få en god og lang karriere alligevel, siger Jesper Hansen.