OB taber vigtige point i topstriden

OB formåede ikke at leve op til favoritværdigheden i kampen mod Sønderjyske, da fynboerne måtte nøjes med 1-1.

Det var ikke til at se, at OB kæmper for guldmedaljer og Sønderjyske for at undgå nedrykning, da de to hold lørdag spillede 1-1 på Fionia Park.

Dermed tabte mesterskabskandidaterne fra Odense to vigtige point i SAS Ligaens topstrid, og FC København kan med en sejr over Brøndby søndag bringe sig foran med tre point.

OB var på forhånd storfavoritter, men havde svært ved at spille sig til reelle chancer. Kun enkelte gange lykkedes det for fynboerne at kombinere sig gennem Sønderjyskes forsvar og nå frem til gode forsøg.

De fleste chancer opstod derimod fra klumpspil, som da OB's Henrik Hansen sparkede en nedfaldsbold i mål til 1-0 i begyndelsen af første halvleg. Få minutter senere udlignede Kenneth Fabricius - igen efter klumpspil.

OB var ikke gode nok til at flytte rundt med Sønderjyskes forsvar. I stedet hældte favoritterne den ene bold efter den anden op i hovedet på sønderjydernes stærke anfører og forsvarskrumtap, Sölvi Ottesen.

Fynboerne havde bolden klart mest, men sønderjyderne var effektive til at bremse OB'erne, før de blev rigtigt farlige. Hele tiden dækkede Sønderjyske tæt op og stoppede modstanderne med et lille frispark eller en hård tackling.