OB tabte til FC Midtjylland

FC Midtjylland vandt en sikker og fortjent 2-1-sejr i topopgøret mod OB. OB's reduceringsmål faldt først sekunder før slutfløjt.

FC Midtjylland er tilbage på førstepladsen i SAS Ligaen efter en overbevisende sejr i topkampen mod OB. Midtjyderne arbejdede sig stille og roligt frem til en 2-1-sejr, der betyder, at FCM passerer FCK i tabellen.

De fleste af de 10610 tilskuere jublede over to scoringer i første halvleg: Efter 27 minutter serverede Christopher Poulsen en fin bold for fødderne af Serghei Dadu, der scorede sikkert med indersiden, og umiddelbart før pausen var Magnus Troest først på bolden efter et hjørnespark. Først headede han på overliggeren og derefter hamrede han bolden op i nettaget på til 2-0.

Anders Møller Christensen reducerede for fynboerne, sekunder før dommeren fløjtede af.