OB tabte vigtige point i topstriden

OB tabte onsdag aften to vigtige point i topstriden. Dermed kan FC København overtage fynboernes tredjeplads, når københavnerne torsdag møder FC Nordsjælland.

Med fire minutter igen så det slemt ud for OB, der onsdag aften var bagud mod Esbjerg. Holdet skulle vinde for at holde FC København fra tredjepladsen og selv holde trit med FC Midtjylland i kampen om sølvmedaljerne.

Men med fire minutter igen reddede Morten Bisgaard noget af æren, da han med et langskud satte bolden op i hjørnet og fik udlignet for til 1-1 mod Esbjerg.

OB sad på spillet i 1. halvleg, men allerede fem minutter efter pausen fik de 8749 tilskuere en ordentlig dukkert, da Jesper Bech scorede til 1-0 for udeholdet. Scoringen lagde ekstra hårdt pres på OB's træner Lars Olsen, der med det samme tog konsekvensen og inden for fem minutter skiftede en ekstra angriber Srdjan Radonjic og midtbanespiller Matti Lund Nielsen ind.

Indskiftningerne hjalp ikke det store på spillet, men med Morten Bisgaards drømmetræffer, tabte OB kun to i stedet for tre point i kampen om medaljerne.