OB tæt på nedsmeltning

Tre Randers-scoringer i første halvleg tvang Ove Pedersen til at ændre taktik for at stoppe blødningen.

OB's kamp ude mod Randers var reelt afgjort efter de første 45 minutter, hvor fynboerne måtte indkassere hele tre mål uden selv at true modstanderens mål:

- Der var mange ting, som ikke fungerede i dag. Vi gav alt for ofte masser af plads til Randers. Det udnytter de til at slå en masse farlige indlæg, der sætter os under pres, siger OB-træner Ove Pedersen.

Fra sin plads på sidelinjen kunne han overvære, hvordan en udmærket OB-start blev forvandlet til en kamp, som Randers dominerede fuldstændigt med tre mål til følge.

De tre scoringer til hjemmeholdet tvang OB-træneren til at standse blødningen i pausen, hvor Ove Pedersen skiftede forsvarsspilleren Daniel Høegh ind i stedet for frontløber Thomas Mikkelsen.

- Vi var nødt til at sætte prop i efter pausen, så vi ikke fik en snitter, udtaler Ove Pedersen, der efter nederlaget indrømmer, at han allerede ved pausefløjt begyndte at tænke på OB's næste kamp:

- 3-0 nede begyndte jeg at tænke over, hvordan vi bedst muligt kunne forberede os til næste runde mod Hobro. Det var også derfor, at jeg gav så meget tid til Rasmus Falk i kampen.

72 minutter mod Randers blev det til for Rasmus Falk, der spillede for første gang fra start, efter en knæskade har holdt offensivspilleren ude siden august.

- Selvom det ikke gik så godt for holdet, så var det rart for mig at få nogle kilometer i benene, men jeg er godt nok træt nu, lyder det fra 22-årige Falk efter nederlaget på AutoC Park.