OB tættest på sejren mod AGF

Hverken OB eller AGF kunne gøre indvendinger mod rimeligheden i nulløsning på NRGi Park i Aarhus.

AGF missede muligheden for at spille sig tilbage på Superligaens andenplads, da århusianerne i en chancefattig forestilling spillede 0-0 mod OB. Alligevel må AGF'erne være mest tilfredse med resultatet, efter OB i kampens sidste del havde kampens største chancer.

De to bedste muligheder kom med cirka et kvarter igen, da først OB's Andreas Johansson ramte stoplen, og få minutter efter havde Peter Utaka passeret Steffen Rasmussen, men Atle Roar Haaland afværgede i absolut sidste øjeblik på stregen.

Uheldige Utaka dannede for første gang fra startduo i OB's angreb med lejesvenden Djiby Fall. En drømmeduo på papiret, men specielt Fall synes at være et godt stykke fra sit bedste, og han havde flere frustrerede attituder end målchancer.

Ud over nu at være ubesejret i otte kampe kunne AGF glæde sig over endelig at give debut til Hjalte Bo Nørregaard. Den tidligere FCK'er har gennemgået en lidelseshistorie af skader siden skiftet til AGF, men modtog en særdeles hjertelig velkomst fra hjemmeholdets fans.

Han kom på banen midt i første halvleg, efter energiske Kasper Povlsen slog sig på OB's Tore Regniussen og måtte lade sig udskifte.

Landsholdets assistenttræner Peter Bonde inspicerede de to mandskaber fra tribunen. Her kunne han se AGF's to landsholdsspillere, Martin Jørgensen og Søren Larsen, gøre stort set, hvad man kunne forvente.

Specielt Martin Jørgensen gjorde det fornuftigt og fordelte fine bolde fra midtbanen. Søren Larsen havde det lidt sværere, men havde en af AGF's bedste muligheder med et hovedstød lige over mål midt i første halvleg.

I sidste minut var AGF lige ved at hente sejren, da Adam Eckersley fra nært hold skød over.

Men det endte målløst, og begge mandskaber holder sig til i den tætte gruppe af hold langt efter FCK.