OB-timisme før sæsonstart mod Frem

En kamp, der skal vindes. Så klar er beskeden fra cheftræner Uffe Pedersen til sine spillere inden sæsonpremieren mod Frem på søndag.

-

En kamp, der skal vindes. Så klar er beskeden fra cheftræner Uffe Pedersen til sine spillere inden sæsonpremieren mod Frem på søndag.

\"Det er en kamp vi skal vinde. Med den trup OB råder over skal vi være i stand til at slå alle hold på hjemmebane\", siger Uffe Pedersen til OB\'s hjemmeside.

Optimismen er lige så markant, når cheftræneren gør rede for sine målsætninger for den næste sæson.

\"Jeg forholder mig først og fremmest til klubbens målsætning. Vi vil gerne deltage i Europa Cup\'en igen. For at nå det mål kræver det enten en placering i top 3 eller at vi vinder pokalen. Og det mål går vi efter. Det er vigtigt, at man hele tiden rykker overliggeren opad og for OB er det naturligt i forhold til de indkøb vi har foretaget,\" fortæller Uffe Pedersen til OB\'s hjemmeside. 

Skaderne på retur
Spillerne deler trænerens optimisme, den store offensiv med spillerindkøb i sommerpausen har fået de stribede til at sætte næsen op efter noget stort.

\"Jeg tror vores hold har store muligheder i den kommende sæson, og dem skal vi forsøge at udnytte. Det er svært at sige hvor langt mulighederne rækker, men der er både kvalitet og stor optimisme på holdet. Så vi glæder os til at komme i gang\", siger anfører Michael Hemmingsen.

Også på skadesfronten ser det godt ud for OB, Michael Hemmingsen har meldt sig klar til kamp på søndag, ogAndrew Tembo håber også at blive klar.