OB tog førstepladsen med favoritsejr

OB sejrede hjemme i Odense med 3-1 over FC Nordsjælland, der uden en karantæneramt træner Morten Wieghorst på sidelinjen manglede den fornødne pondus.

OB er på førstepladsen. Det blev en realitet onsdag aften, da de stribede fra Odense hjemme slog FC Nordsjælland med 3-1.

Gæsterne måtte undvære cheftræner Morten Wieghorst, der efter udvisningen i Esbjerg i søndags måtte tage plads på tribunen.

Herfra kunne han se sit mandskab komme bagud fem minutter før pausen. OB's Johan Absalonsen blev nedlagt i feltet, og dommer Nicolai Vollquartz pegede straks på pletten. OB-anfører Chris Sørensen eksekverede sikkert til 1-0.

Kampen vil ikke blive husket som særligt velspillet, men det var alligevel fortjent da OB's bedste, Johan Absalonsen, ti minutter inde i anden halvleg flot bragte fynboerne på 2-0.

Søren Christensen reducerede for FCN, men da Björn Runström i overtiden nettede til 3-1, var førstepladsen en realitet.