OB-træner: Det bliver en anderledes kamp

Mandag aften står OBs træner Kent Nielsen over for et hold han kender rigtig godt. Nemlig sin tidligere arbejdsgiver Aab. Træneren er forberedt på et anderledes opgør.

Nu er det altså de fynske drenge, som Kent Nielsen tager med til Aalborg for at hive en sejr i land. Og han erkender, at mødet med Aab er specielt for ham.

- Der er ingen tvivl om, at jeg har været glad for mine sæsoner i Aab, så det er en anderledes kamp end alle andre. Men når det er sagt, er jeg jo glad for, jeg står i spidsen for OB - og det hold, jeg allerhelst vil slå, er AaB, siger OB-træner Kent Nielsen.

De sidste ti gange de to hold har mødt hinanden, har Kent Nielsen stået i spidsen for netop mandagens modstander Aab. Og kun én gang har OB vundet. Det var så til gengæld også i det seneste opgør i Aalborg tilbage i maj, hvor OB vandt med 2-0.

- AaB er favorit. De har spillet sammen længe, og det er deres hjemmebane, men det bekymrer jeg mig ikke så meget om. Vi ved, vi kan lave et godt resultat - og jeg har ikke noget imod et uafgjort resultat, siger træneren.