OB-træner: Det var en super holdpræstation

OB's træner Henrik Clausen roser OB's holdpræstation, efter Europa League-sejren ude over Wisla Krakow.

OB's træner Henrik Clausen er meget tilfreds, efter OB torsdag aften åbnede Europa League med en 3-1-sejr ude over Wisla Krakow.

- For os var det en fantastisk aften. En super holdpræstation, og jeg synes vi vandt fortjent. Vi havde sat os for at se, om vi kunne få nogle kontrachancer.

- Det lykkedes godt, og vi fik spillet fint rundt om dem i perioder. Så alt i alt var det en fantastisk sejr for OB, siger Henrik Clausen til klubbens hjemmeside.

- Det afgørende blev, at vi arbejdede rigtig hårdt. Vi gik ydmygt og disciplineret til værks. Vi spillede os til flere chancer end Krakow, og det var derfor, at det var fortjent.

- De havde godt fat os i en del af starten af anden halvleg, og der havde de nogle chancer. Men overordnet set havde vi nogle, der var mindst ligeså store, og samtidig havde vi flere, siger Henrik Clausen.

Før kampen i Polen havde OB-træneren udnævnt de polske mestre som favoritter.

- Det synes jeg stadig, at Wisla var. Og de viste i perioder, at de er et rigtig godt hold. De har en stærk hjemmebane, og de polske hold har leveret præstationer på højt niveau, så det var bestemt ikke for at underspille, påpeger Clausen.

Han venter en meget svær opgave, når polakkerne kommer til Odense.

- Jeg forventer ikke, at det bliver nemt, når vi møder dem i Danmark. Vi er stærke hjemme i Odense, men der er aldrig noget, der er let i Europa Cuppen, understreger Henrik Clausen.