OB-træner efter drama: Begge hold tabte to point

OB og Sønderjyske spillede fredag aften 2-2 i Odense efter en vild afslutning, som bød på tre scoringer.

OB og Sønderjyske spillede fredag aften 2-2 i Odense efter en dramatisk afslutning. OB fik udlignet til 1-1 med 10 minutter igen, men så fik Sønderjyske bragt sig foran med 2-1.

Og tre minutter inde i overtiden sikrede den indskiftede angriber Darko Bodul så det ene point for OB med scoringen til slutresultatet 2-2.

Dermed blev det kun til et point for begge mandskaber, og det er ifølge OB-træner Troels Bech et tab for begge hold.

- Jeg vil godt sige, at når vi var så tæt på at tabe, så kan et point også være godt nok. Men mon ikke i dag var en af de dage, hvor begge hold tabte to, siger OB-træneren og fortsætter:

- Vi havde omkring 23 skud på mål, og det giver et billede af en kamp, hvor vi gjorde det meste for at vinde. Men kvaliteten af afslutningerne var ikke god nok, erkender Troels Bech.

Sønderjyskes første mål blev sat ind af Tommy Bechmann kort før pausen. Tv-billeder viste dog efterfølgende, at udeholdets angriber stod i offside ved scoringen.

- Det var lidt et chok at se, at målet blev godkendt, og det krævede noget fokus fra vores hold.

- Og det synes jeg faktisk, at vi fik løst efter et minut eller to i omklædningsrummet, siger Troels Bech, der igen må se sit OB-hold svæve mellem top og bund i tabellen.

- Men man må også bare konstatere, at det er billedet på sæsonen, siger han.

OB kommer med det ene point op på 30 point i alt. Fynboerne har dermed kun fire point ned til bunden. OB skal i næste spillerunde møde Viborg, der lige nu ligger under OB med 26 point.