I det fynske folks tjeneste

OB-træner efter nyt nederlag: Fremragende

Trods 2-3-nederlaget til Twente i Europa League er OB-træner Henrik Clausen godt tilfreds med indsatsen.

Torsdag aften bød på endnu et nederlag for kriseramte OB, som i Europa Leagues gruppespil tabte 2-3 ude til hollandske Twente.

Men OB-træner Henrik Clausen ser alligevel positivt på nederlaget, der ellers er tæt på at betyde et farvel i europæisk sammenhæng for fynboerne.

- Det var en fremragende indsats over hele linjen. Vi var måske lidt bange i første halvleg, men vi kom længere frem på banen i anden halvleg. Det blev markant mere jævnbyrdigt, og der skulle ikke meget til, før vi kunne have fået point, siger han til TV3+.

- Vi lignede et hold, som arbejdede sammen som et hold, konstaterer Henrik Clausen, der i forhold til weekendens superliganederlag til FC København havde foretaget syv ændringer i sin startopstilling.

Nederlaget, hvor Djiby Fall scorede begge OB's mål - til en 1-0-føring og til en 2-2-udligning - betyder, at fynboerne får svært ved at komme videre fra gruppe K.

Den føres af Twente med 10 point, mens Fulham på andenpladsen har syv. OB har fire point op til Fulham, og med to spillerunder igen bliver det derfor svært at nå andenpladsen, der giver videre avancement.

OB's næste kamp er 1. december hjemme mod Wisla Krakow fra Polen.