I det fynske folks tjeneste

OB-træner efter sejr: Der er ro på holdet igen

Troels Bech mener, det kan blive svært at hente bronze, selv om OB's forår blev skudt i gang med 2-0-sejr.

Bech efter OB-sejr: Der er ro på holdet igen.

Forløsningen var tydelig hos OB-træner Troels Bech, da han mødte pressen søndag aften efter OB's 2-0-sejr over AC Horsens på hjemmebane.

Sejren var OB's første i foråret, hvilket endda gav følelsen af, at kulden forsvandt, mente træneren.

Trods den genvundne optimisme, så mener Troels Bech dog, at OB kan få svært ved at indhente et af Superligaens tre øverste hold og dermed medaljer.

- Der er langt op til Randers, når de vandt igen (over Sønderjyske, red.), siger Troels Bech.

Helt præcist er der otte point fra OB på fjerdepladsen til Randers FC på andenpladsen. Begge hold har otte kampe tilbage, mens FC Nordsjælland har ti kampe tilbage og to point færre end Randers.

- Men heldigvis så skal vi kun optage én plads for at kvalificere os til Europa, siger Troels Bech med henvisning til, at OB's nuværende fjerdeplads giver adgang til midtugebold efter sommerferien.

Og han mener, at der er gode muligheder for at holde bejlerne AaB og AGF, der ligger lige i hælene, på afstand.

Torsdagens 0-0-kamp mod Randers FC var vigtig i den sammenhæng.

- Vi har ikke spillet voldsomt meget bedre i de to seneste kampe end de første tre, men resultaterne er kommet i hus i kraft af, at vi har undgået de fejl, der har kostet os grimme mål i de første kampe, siger Troels Bech.

- Sådanne fejl kommer, når man har uro på holdet. Uroen kommer, fordi tingene ikke lykkedes. Men roen kommer tilbage, når man kan finde holdepunkter, herunder se at tingene virker.

- Derfor var kampen mod Randers vigtig for, at vi vandt i dag, siger Troels Bech.