OB-træner er træt af uafgjorte kampe

Troels Bech og OB fik endnu en uafgjort til samlingen, da fynboerne søndag spillede 2-2 med Viborg på udebane.

I søndagens tidlige Superligakamp var OB på et tidligt tidspunkt foran med 2-0 i kampen mod Viborg. Alligevel måtte fynboerne nøjes med det ene point, da viborgenserne kom tilbage i kampen og gjorde det til 2-2.

OB'ernes cheftræner, Troels Bech, var efterfølgende klar i mælet omkring den mistede sejr.

- Vi mistede to point i kampen om at få godt fat i Superligaens midterfelt, og jeg konstaterer da også, at vi er blandt de hold, der kan komme i nedrykningsfare, siger Troels Bech, der efterhånden er træt af uafgjorte kampe efter sæsonens 10. af slagsen.

- Det var jo endnu en kamp, hvor vi havde størst og flest chancer, men alligevel forsømte vi at vinde. Det er tredje uafgjorte resultat ud af de sidste fire kampe. Det kan godt være, vi fortsat er ubesejret, men de der uafgjorte kampe flytter altså ikke ret meget.

Mustafa Abdellaoue havde ellers bragt fynboerne foran med 1-0 og 2-0 efter bare en halv times spil. Derefter mistede OB totalt kontrollen, og Viborg åd sig ind i opgøret. Efter kampen tyede Troels Bech til klicheen om, at 2-0 er den farligste føring.

- Da vi scorede målet til 2-0, føltes det bestemt ikke som en sovepude for os. Men det blev farligt for os, fordi deres revanchetørst tilsyneladende oversteg vores iver efter at konsolidere os, siger Troels Bech.

I næste runde får OB endnu en chance for at spille sig længere væk fra bundstriden, når FC Midtjylland venter på udebane i Herning.