I det fynske folks tjeneste

OB-træner: Fremragende første halvleg

Der er glæde i OB-lejren efter sikker sejr over Lyngby. Nu venter Villarreal.

OB fortsatte de fine takter fra midtugens Champions League-sejr over Villarreal ved at besejre Lyngby med 3-1 i Superligaen lørdag aften. Dermed er fynboerne fyldt med selvtillid forud for returkampen i Spanien om få dage.

Træner Henrik Clausen gav chancen til flere nye folk, men kunne alligevel notere en fin indsats fra sit hold.

- Vi spillede en fremragende første halvleg og satte tingene på plads. Vi kom frem til mange chancer og scorede også. I anden halvleg så Lyngby tilfredse ud med at tabe, og vi var tilfredse med at vinde. Vi skal spille kamp om tre døgn, og det var ok, siger han.

19-årige Christian Sørensen spillede en forrygende første halvleg, hvor han kronede en fin indsats med et flot mål et kvarter inde i sin blot anden Superligakamp.

- Det gik rigtig godt i dag. Jeg havde faktisk drømt om, at jeg ville score på en flugter, og det gik i opfyldelse. Det var mærkeligt at være en del af, men det er det største, jeg har oplevet indtil videre, siger Christian Sørensen.

OB sparede en række profiler i kampen mod Lyngby, og Henrik Clausen står med mange muligheder i truppen forud for tirsdagens Champions League-kamp mod Villarreal. De skadede Peter Utaka og Tore Reginiussen er på vej tilbage, så mange folk er i spil.

- Vi fik tanket selvtillid og fik en perfekt forberedelse til kampen på tirsdag. Med hensyn til startopstillingen er kun døden og skatten sikker, men vi må se. Det er en kalkule om, hvor klar de er, og hvad der kan ske. Jeg er ikke begyndt at tænke på det endnu, siger han.

Med sejren hænger OB på i toppen af Superligaen, hvor man møder Sønderjyske næste weekend. Først venter dog Villarreal.