I det fynske folks tjeneste

OB-træner hylder sprudlende kombinationer

OB vandt fortjent 1-0 over Esbjerg, og især måden det skete på, glæder OB-træner Henrik Clausen.

OB fik en 1-0-sejr over Esbjerg, og OB-træner Henrik Clausen glædede sig især over, at kombinationsspillet i offensiven lykkedes.

- Vi spillede rigtig godt, så jeg mener, det er en fuldt fortjent sejr. Defensivt gør vi det godt ved at holde nullet, men det største lyspunkt er, at vi kombinerer så godt i offensiven, mener Henrik Clausen.

- Vi er blevet kritiseret for at stå lidt langt tilbage og ikke spille spillet, men det synes jeg, vi fik svaret godt igen på. Vi kombinerer godt og bliver flere gange farlige ved vores kombinationer, siger han.

Med sejren er OB nu fire point foran Brøndby i kampen om den vigtige andenplads, men OB-træneren tør endnu ikke love, at sølvet ender hos fynboerne.

- Vi får tre gode point, og vi ligger godt til i tabellen, men vi har ikke overskud til at kigge fem kampe frem. Selvom det lyder kedeligt, så må vi tage en kamp ad gangen, men hvis vi fortsætter på denne måde, så skal det nok ende godt, vurderer Henrik Clausen.

Han havde samtidig roser til den svenske matchvinder Andreas Johansson, der med en flot flugter stod for OB'ernes sejrsmål. En scoring, der ifølge målskytten selv var en forløsning for hjemmeholdet.

- Jeg fik et godt træf på bolden med venstrebenet, så det var dejligt. Det var en forløsning for os at få scoret, og det åbnede kampen for os, siger Andreas Johansson.