OB-træner: Jeg er ikke nervøs for nedrykning

OB har syv point til nedrykningsstregen, men nedrykning bekymrer ikke cheftræner Ove Pedersen.

OB har sæsonen igennem flirtet mere med nedrykningsstregen, end man har brudt sig om i det fynske.

Lige nu skiller syv point fynboerne fra stregen og FC Vestsjælland, der med to sejre i træk i Alka Superligaen gør, hvad holdet kan for at holde sig i live i landets bedste fodboldrække.

OB-træner Ove Pedersen er optimistisk omkring bundkampen, selvom det blot blev til ét point hjemme mod Sønderjyske søndag eftermiddag.

- Efter tre kampe, hvor præstationen ikke har været i orden, så har vi nu spillet to kampe, hvor den har været det.

- Og når præstationen er i orden, så kommer pointene også. Kampen mod Sønderjyske er ikke negativ for os, selvom det ikke var en køn fodboldkamp, siger Ove Pedersen.

Selvom FC Vestsjælland for alvor er begyndt at hente point i Superligaen, er OB-træneren ikke nervøs for, at redningsprojektet i det fynske skal ende galt.

- Nu er FC Vestsjælland pludselig kommet i gang, så der skal flere point til at redde os, end vi måske først gik og troede.

- Vi har et fornuftigt antal point, og når formkurven har pil opad, så er vi naturligvis optimistiske. Jeg er ikke så nervøs, siger OB-træneren.

Også hos fynboernes erfarne skarpretter Thomas Dalgaard er optimismen stor.

- Selvfølgelig kigger vi ned i tabellen nu, hvor Vestsjælland er begyndt at få gang i tingene. De har hentet syv point i foråret, mens vi har hentet 10, så der er ingen grund til at være negativ.

- Vi kan naturligvis ende i fedtefadet, men det burde næsten ikke kunne ske, siger Thomas Dalgaard.

OB skal i kamp igen på fredag, når fynboerne gæster Esbjerg i det vestjyske.