I det fynske folks tjeneste

OB-træner: Krakow bedre end Panathinaikos

OB-træner Henrik Clausen ser Wisla Krakow som et bedre hold end Panathinaikos, som OB besejrede i sommer.

OB-træner Henrik Clausen har stor respekt for polske Wisla Krakow, som den fynske fodboldklub torsdag møder på udebane i den første gruppekamp i Europa League.

- Det er et rigtig godt hold, der spiller på et højt niveau. Jeg vil sammenligne dem med Panathinaikos, Krakow er bare mere et kollektiv og et bedre hold end Panathinaikos, siger Henrik Clausen.

OB slog græske Panathinaikos med samlet 5-4 i Champions League-kvalifikationen, men efter det samlede nederlag til spanske Villarreal blev OB henvist til Europa League-gruppespillet.

Her er holdene ofte ikke lige så kendte som i Champions League, men man skal ikke lade sig narre, vurderer Henrik Clausen.

- Jeg ved godt, at folk ikke kender Krakow på samme måde, som de kender Juventus og Manchester United, men ikke desto mindre er det et rigtig stærkt hold, siger Henrik Clausen.

OB må undvære karantæneramte Bashkim Kadrii og skadede Kalilou Traoré mod Wisla Krakow.

Til gengæld er lejesvenden Djiby Fall klar til at få comeback for OB, hvor han scorede mål på stribe før salget til Lokomotiv Moskva i foråret 2009.

En manglende arbejdstilladelse forhindrede, at den stærke senegalesiske angriber kom med i 3-1-sejren over Silkeborg i weekenden, men i de europæiske kampe må Djiby Fall godt spille.

- Jeg ser ikke Djiby som en spiller, der i den næste uges tid er klar til at gå 90 minutter, men mindre kan også gøre det.

- Og står det uafgjort med et kvarter tilbage, og vi sætter ham på banen, og han så scorer til 2-1, så lever jeg fint med det, siger Henrik Clausen,