I det fynske folks tjeneste

OB-træner: Lang tid siden vi har skuffet så meget

OB-træner Troels Bech lagde efter nederlaget til AC Horsens ikke skjul på sin skuffelse over sit mandskab.

Det var bare ikke godt nok.

Sådan kan den hurtige konklusion fra OB-træner Troels Bech skæres ud i pap, efter hans hold søndag eftermiddag tabte 0-2 til AC Horsens.

OB kom hurtigt bagud ved AC Horsens' Charles Takyi, hvilket skabte unødvendig frustration blandt fynboerne.

- Vi tabte først og fremmest mentalt. Vores koncentration blev afløst af frustration. Og det synes jeg var uklædeligt.

- Kampen blev en kamp mod os selv. Det er lang tid siden, vi har kunnet være så skuffet over os selv efter en kamp som i dag, siger OB-træner Troels Bech.

Han forsøger ikke at pakke tingene ind. OB har taget hul på foråret med ét point i tre kampe og det er langt fra godt nok, når man har et håb om at blande sig i den bedste halvdel af rækken.

- Vores proces er stadig i vinterdvale. I forhold til det niveau, vi sluttede Superligaen på, så er der ikke engang tale om status quo, men mere at vi lige er et skridt bagved, siger Troels Bech.

Han bakkes op af sin rutinerede midtbaneprofil Michael Silberbauer, der i den grad savnede fighterhjerte hos sine holdkammerater.

- Det var måden, vi tabte på, der var det værste. Jeg vil ikke kalde det alarmerende, men det er nok en god idé, at vi hver især går hjem og kigger os en gang i spejlet og spørger os selv, hvad vi mere kan bringe på sådan en årstid som denne.

- Vi vil gerne spille god fodbold, men når man ikke kan det på grund af banerne, så skal man også kunne vinde fodboldkampe på andre måder, siger Michael Silberbauer.