OB-træner ser Stuttgart som nat og dag

Den kriseramte tyske fodboldklub Stuttgart er en svær størrelse at læse, indrømmer OB-træner Uffe Pedersen inden torsdagens Europa League-kamp i Odense.

OB-træner Uffe Pedersen har haft sit at tænke over med hensyn til Stuttgart, som er fynboernes modstander i Europa League-gruppespillet torsdag aften i Odense.

vandt 7-0

- Stuttgart er som nat og dag. De har fejet Borussia Mönchengladbach væk i Bundesligaen med 7-0, hvilket er skræmmende. Og i klubbens første Europa League-gruppekamp vandt de 3-0 over Young Boys, så på de gode dage er de farlige, siger Uffe Pedersen.

- Men på den anden side har de også vist en del udfald, tilføjer OB-træneren.

På sidstepladsen

Stuttgart har i Bundesligaen tabt fem af de første seks kampe, hvilket efterlader holdet på sidstepladsen i Tysklands bedste række. Om det er en fordel eller ulempe for OB, ved Uffe Pedersen ikke.

- Der er to muligheder. Enten møder vi et sårbart hold, der er i mental ubalance, som de måske lider under, eller også møder vi et Stuttgart-hold, der for alt i verden bare vil vinde kampen, fordi de ikke kan tåle at tabe og vil oven på igen, siger Uffe Pedersen.

Angribere er udfordringen

Han peger især på tyskernes angribere, den tyske landsholdsspiller Cacau og den russiske landsholdsspiller Pavel Pogrebnyak, som de største udfordringer for fynboerne.

OB tabte holdets første kamp i gruppe H med 1-2 ude til spanske Getafe.