OB-træner: Uskøn kamp, men glædelig sejr

OB-træneren mener ikke, at spillet i sejren over Viborg var særlig kønt, men han er glad for at kæmpe en sejr hjem.

OB er med 2-0-sejren over Viborg tilbage på ret kurs i Alka Superligaen efter den skuffende kamp i Esbjerg i mandags.

Selvom spillet ikke var sprudlende mod viborgenserne, er OB's træner Kent Nielsen godt tilfreds med det, han så på Trefor Park.

- Sejren var tilkæmpet og ikke tilspillet, men det er også kunsten en gang i mellem, at når spillet ikke fungerer, så skal man kunne noget andet, siger Kent Nielsen.

- Der var meget fokus på duelspil og fysik. Det krævede, at man var stærk i sit eget straffesparksfelt, og det klarede vi fint. En køn kamp var det ikke, men vi er ekstremt glade for de tre point.

Kenneth Zohore scorede for anden kamp i træk, da han åbnede scoringen kort før pausen, hvor han steg højest i Viborg-feltet og headede bolden i mål.

Kent Nielsen roser sin angriber, men det var dog ikke meningen, at OB skulle slå høje indlæg ind i Viborgs felt.

- Han var effektiv i dag. Vi snakkede om inden kampen, at vi ikke skulle have høje indlæg ind til angriberen, men det var fint, at han så alligevel scorede på den måde.

- Det var faktisk "forbudt", den måde vi scorede på der, men det var godt headet ind, siger OB-træneren

Angriberen var også selv glad for at score sit andet mål på stribe.

- Det var dejligt at lave mål i to kampe i træk og få endnu mere selvtillid. Det er godt for en angriber og det, som vi lever af. Jeg havde en lignende chance mod FC Midtjylland, som jeg ikke scorede på, så var dejligt at se den ryge i mål, siger Kenneth Zohore.

Selvom Kent Nielsen havde forklaret, at de ikke måtte slå indlæggene højt, så havde Kenneth Zohore en lidt anden plan.

- Jeg havde snakket med nogle af mine holdkammerater om, at hvis bolden lå til det, så slå indlægget. Vi har lavet den et par gange før, men Kent Nielsen forklarede tydeligt i går, at vi helst skulle slå lave indlæg, siger OB-angriberen.