I det fynske folks tjeneste

OB-træner: Vi har fået FCK-lussing ud af systemet

OB fik en forfærdelig start på 2019 med 1-6-nederlaget til FC København i Parken, men nu venter Vejle.

Nu skal OB tilbage på vindersporet på søndag hjemme mod Vejle, lyder det fra OB-træner Jakob Michelsen. Foto: Anders Kjærbye / Ritzau Scanpix

Et nederlag på 1-6 er ikke hverdagskost for OB, men sådan endte det, da fynboerne åbnede forårssæsonen i Superligaen ude mod FC København.

Læs også Miraklet i Madrid: OB hylder Lars Høgh 25 år efter sejr over Real Madrid

Nu skal OB tilbage på vindersporet på søndag hjemme mod Vejle, lyder det fra OB-træner Jakob Michelsen.

- FCK-kampen har vi fået ud af systemet, og vi er godt i gang med at se frem mod en rigtig vigtig kamp mod Vejle.

- Det bliver årets første hjemmekamp, så det glæder vi os rigtig meget til, og jeg er overbevist om, at det bliver spændende kamp mod et godt hold, siger Jakob Michelsen til klubbens hjemmeside.

Træneren tror fortsat på, at OB er på rette vej efter en opstart med flere gode kampe og resultater.

- Vi kan selvfølgelig ikke bruge det til noget nu, at vi leverede fine resultater i vores opstart, for der er ikke point på spil. Men vi leverede ikke kun fine resultater, vi leverede også gode præstationer.

- Derfor ved vi - både på baggrund af opstarten, men også på baggrund af dele af efterårssæsonen - at vi som hold har evnerne til at spille gode kampe i Superligaen.

- Så vi ved, vi har fat i den lange ende, og på trods af en utrolig ringe kamp mod FCK, skal vi ikke ud for at opfinde pendanten til den dybe tallerken, siger Jakob Michelsen.

Vejle åbnede året med en 2-0-sejr hjemme over Sønderjyske, hvor nyindkøbet Kjartan Finnbogason scorede det første mål.

- Selv om Vejle er placeret i den tunge ende af tabellen, så er jeg sikker på, at det bliver en svær og vanskelig kamp på søndag.

- De har handlet fornuftigt i transfervinduet, og jeg synes, de spillede en god kamp mod Sønderjyske, siger Jakob Michelsen.

- De har haft mere tid til at spille de mange spillere, de hentede i sommer, ind på holdet. Så jeg synes, Vejle fremstår som en stærk sammentømret enhed, og det bliver en svær opgave for os, vurderer han.

I det omvendte opgør mod Vejle endte Jakob Michelsens med at tage sin første sejr som OB-træner efter en skuffende start i klubben.

OB er inden 22. spillerunde placeret på en niendeplads i Superligaen. Vejle har hentet otte point mindre end OB og er placeret på 13.-pladsen i ligaen.