OB-træner: Vi når ikke målsætningen om top syv

OB havde muligheden for at indfri målsætningen, men med et point mod Hobro synes syvendepladsen væk.

Et resultat kan sige mange ting, og i kampen mellem Hobro og OB fortæller 2-2-resultatet om en livlig kamp, der kunne være gået begge veje.

Efter at have været bagud to gange, så lykkedes det OB at hive det ene point med hjem til Odense, men det var dog langt fra glæde, der prægede OB-lejren efter kampen.

Træner Ove Pedersen overtog i denne sæson OB, da klubben rodede rundt under nedrykningsstregen, men den rutinerede træner kunne med tre point i Hobro have spillet klubben tæt på målsætningen for sæsonen.

- I første halvleg har vi et godt livtag på Hobro, men vi kommer bagud, og så kommer vi til at køre op ad bakke resten af kampen. Et point er vel okay set i det lys.

- Vi havde sat næsen op efter tre point i dag, og vi gjorde alt for dem, men det lykkedes bare ikke. Nu tror jeg ikke, at vi kan nå vores målsætning om top syv, siger Ove Pedersen.

Også en ellers godt spillende Mikkel Desler ærgrede sig over det uafgjorte resultat.

- Det er mega bittert, for vi havde regnet med, at vi ville tage de tre point og gå forbi Hobro. Det ville have givet os den syvendeplads, som har været målet hele sæsonen.

- I den periode, hvor Hobro kommer foran, sidder vi på alt momentum, og Hobro skal vel være mere end lykkelige for det ene point i den her kamp, siger Mikkel Desler.

Inden sidste spillerunde ligger OB på en ottendeplads med tre point op til netop Hobro. De tre point skal de forsøge at hente mod Randers, der kommer på besøg i Odense.