I det fynske folks tjeneste

OB-træner: Vi skal rejse os mod Fulham

Cheftræner Henrik Clausen vil bruge Europa League-kampen mod Fulham til at vende den kriseramte OB-skude.

01:44

1 af 2

Tre nederlag på en uge er ikke hverdagskost for OB. Torsdag kan fynboerne rende ind i det fjerde nederlag på stribe, hvis favoritterne fra Fulham vinder torsdagens Europa League-kamp i Odense.

Men det vil OB-træner Henrik Clausen gøre alt for at undgå, da endnu et nederlag er det sidste, den kriseramte superligaklub har brug for.

- Vi vil gå stenhårdt efter at rejse os vel vidende, at det er en voldsom opgave. De europæiske opgaver har vi heldigvis indtil videre løftet fornuftigt, så vi skal prøve at komme tilbage på sporet, siger Henrik Clausen.

OB har i de seneste tre kampe indkasseret nederlag til AC Horsens, Fredericia (i pokalturneringen) og FC Midtjylland, og det har lagt pres på OB før Fulham-kampen.

- Den seneste uge har været rigtig dårlig. Så vi har en god opgave foran os med at blive klar til at præstere og vinde nogle kampe, så vi kan få noget selvtillid igen, siger Henrik Clausen.

Mens OB halter efter i Superligaen, er det gået langt bedre i Europa, hvor OB også vandt sin første kamp i Europa Leagues gruppespil med en udesejr over polske Wisla Krakow.

- Jeg håber et eller andet sted, at den turnering måske har et andet liv og kan hjælpe os med at komme ind på sporet igen.

- Vi har haft en rigtig lorteuge, og forhåbentlig kan vi skrue på knapperne, så vi får vendt skuden igen, siger OB-træneren.

Han er endnu ikke bekymret for, at det projekt, han har været med til at søsætte i klubben, kan stoppe før tid i form af en fyreseddel.

- Nej, jeg er ikke nervøs.

- Jeg vil koncentrere mig om holdet. Det er det eneste, jeg kan gøre. Det er meget naturligt, at det spørgsmål skal komme på et eller andet tidspunkt. Men vi arbejder ufortrødent videre, siger Henrik Clausen.

OB og Fulham spiller klokken 19:00.