OB-truppen mod FC Vestsjælland

OB skal søndag møde FC Vestsjælland , der spiller sin første sæson i Superligaen. Men flere af spillerne har Superligaerfaring.

Når OB søndag eftermiddag skal møde FC Vestsjælland, bliver det ikke en kamp mod lutter superligadebutanter.

FC Vestsjællands mandskab tæller flere spillere, der til sammen må siges at have skrabet en pæn portion Superligaerfaring sammen. Her er Dennis Sørensen, Michael Lumb og Søren Berg de mest iøjnefaldende.

Træner Ove Pedersen har tømret et hold sammen, der har vist sig at være godt organiseret og som Troels Bech har respekt for.

Bech forventer således ikke mange chancer i kampen, men håber i stedet på, at OB kan holde bolden i egne rækker og måske lave noget overraskende, der kan vriste Vestsjællands defensiv op.

OB har nomineret 18 spillere til truppen, inklusive Darko Bodul, der er meldt klar efter sit uheld i Aalborg.

- Truppen ser relativt fit ud i den forstand, at vi stadig har Jacob Schoop og Bashkim Kadrii skadet, men til gengæld har Darko Bodul klar. Det er meget imponerende og igennem stærkt arbejde af vores sundhedssektor er han blevet meldt klar til kampen. Derfor er vi 18 mand, og det efterlader Casper Radza, Hannes Anier og de to skadede spillere hjemme, siger Troels Bech til ob.dk.

De 18 nominerede spillere i truppen er:

1 Jesper Christiansen

2 Espen Ruud

4 Niclas Vemmelund

5 Anders Møller Christensen

6 Mohammed Diarra

7 Emil Larsen

8 Martin Spelmann

9 Rasmus Falk

10 Darko Bodul

11 Morten Skoubo

15 Kasper Larsen

17 Mads Toppel

18 David Löfquist

19 Jeppe Hansen

21 Krisztián Vadócz

22 Ari Skúlason

23 Cedric N'Koum

26 Daniel Høegh