OB ude af Royal League

Så stoppede festen. OB røg ud af Royal League i semifinalen. Efter forlænget spilletid tabte fynboerne 1-2 til Brøndby.

Det blev dødboldenes kamp. Alle tre mål blev sat ind på eller umiddelbart lige efter et frispark uden for straffesparksfeltet.

Brøndby sad fuldstændig på første halvleg, men trods flere farlige målchancer holdt OB nullet ved pausen.

OB bragte sig foran 1-0 efter et målmandsdrop af Stephan Andersen i Brøndbymålet. Chris Sørensen tog frisparket, der endte i netmaskerne.

10 minutter senere udlignede Per Nielsen for Brøndby, og så stod den på forlænget spilletid.

12 minutter inde i den sørgede Martin Ericson for at OB må kigge langt efter Royal Leauge finalen. Den tager Brøndby og FC København sig af.