I det fynske folks tjeneste

OB vandt på otte gyldne minutter

Superligaens mest scorende hold leverede endnu en gang en målfest, da OB på Odense Stadion besejrede Viborg med 4-2. OB sikrede sig sejren på otte gyldne minutter, og Søren Berg benyttede topscorer Steffen Højers farvær til at score to mål.

-

/ritzau/
OB vandt på otte gyldne minutter, og Viborgs Klaus Kærgård må sove dårligt i nat. To gange var han alene med OB\'s målmand ved stillingen 0-0, men begge gange tøvede Kærgård.

Og så måtte han og Viborg i stedet se de stribede værter vinde onsdagens Superligakamp 4-2 takket være otte gyldne minutter og to mål af Søren Berg, der fik bevist, at fynboerne har en kvalificeret afløser for superligaens topscorer Steffen Højer.

Første og anden halvleg var som nat og dag for de 6018 tilskuere. Kampene mellem OB og Viborg plejer ellers at være både underholdende og målrige - med OB som spilstyrende og Viborg farlig på hurtige kontrastød. Men underholdende blev det ikke, begge mandskaber havde glemt det sidste gear i omklædningsrummet, og derfor var der langt mellem afslutningerne.