OB vendte igen en dårlig start til sejr

Med stort spil af målmand Mads Toppel vendte OB for anden runde i træk en sølle start til sejr i Superligaen.

Det så skidt ud fra start, men sluttede igen så godt. OB's spil ser ikke overbevisende ud, men for anden runde i træk vandt odenseanerne og tog tre point med på kontoen.

Denne gang gik det ud over Sønderjyske, der ellers har været godt spillende i starten af denne sæson og ligesom OB kunne være kommet op på andenpladsen i Superligaen med en sejr.

Men sådan gik det ikke, og dermed er OB nu nummer to i landets bedste række - ét point efter FC København.

Nøjagtig som i sidste spillerunde imod FC Midtjylland lagde OB dårligt ud og lignede et hold, som ikke ville få point med fra kampen. Sønderjyske kom buldrende og skabte chance på chance, mens OB kun i små glimt viste sammenhængende fodbold.

Men så kom OB lidt tilfældigt ind i kampen, der straks ændrede karakter - også ligesom mod FC Midtjylland i sidste runde.

24 minutter henne hamrede Esben Ruud fra højre side i feltet bolden ind i pandebrasken på en modspiller, og bolden røg lige ind foran Rurik Gislason.

Gislason kastede sig ned og bankede hårdt bolden ind bag Håkon Opdal til føringen 1-0.

I den anden ende måtte Mads Toppel senere i halvlegen vise sin klasse, da han nappede et glimrende langskud fra Conor O'Brien.

Sønderjyske spillede stadig ganske fint efter pausen, men måtte alligevel indkassere endnu en kasse godt seks minutter inde i halvlegen.

OB's spillere stod i kø for at sparke bolden i mål, men sidste støvle sad på Emil Larsen, der scorede for anden Superliga-kamp i træk.

Men Conor O'Brien havde et enkelt giftigt langskud i højrestøvlen, og fem minutter efter OB-målet reducerede han til 1-2. Denne gang uden chance for Mads Toppel.

Resten af kampen pressede Sønderjyske godt på for at få en udligning. og i overtiden måtte Mads Toppel hive endnu en stor redning frem, da Florian Hart sparkede på mål langt udefra.

Men tættere på kom Sønderjyske ikke, og dermed kan holdet se OB indtage pladsen lige efter FCK i tabellen.