OB videre med Utaka-hattrick

I kraft af et hattrick af Peter Utaka vandt OB med 3-0 hjemme over makedonske Rabotnicki og er dermed videre til fjerde kvalifikationsrunde i Europa League.

OB er ganske som ventet klar til fjerde og afgørende kvalifikationsrunde i Europa League efter en sejr på 3-0 på hjemmebane over makedonske Rabotnicki.

Efter at have vundet 4-3 i det første opgør på udebane burde hjemmekampen på Fionia Park være en ekspeditionssag. Og OB så ikke ud til at skulle få problemer med ekspeditionen, for inden der var spillet 200 sekunder af opgøret, havde OB i tre tilfælde været tæt på at bringe sig foran. Tættes på ved Peter Utaka, der ramte stolpen.

Men den gode start lullede OB i søvn, og Rabotnicki blev helt unødvendigt lukket ind i dysten igen, og i slutningen af første halvleg havde makedonerne flere rigtig gode chancer for at bringe sig i front.

Fra anden halvleg start blev Caca, der scorede tre gange i det første opgør, sendt på banen. Men det var nu Peter Utaka, der trådte i karakter. Han scorede alle OB's tre mål i de sidste 45 minutter, og dermed udryddede han den unødvendige spænding, der var ved at forplante sig i opgøret.

Der trækkes lod til fjerde kvalifikationsrunde fredag.